z F1 to chyba jednak może się już pożegnać. może jakieś rajdy gdzie niema kontaktu bezpośredniego między zawodnikami.
Kubica będzie jeździć skodą! :P
Zwiń
X
-
Media trąbią, że dłoń już nie będzie "poprawiana", bo jest dobrze poskładana - czyli będzie jak naciskać guziczki. Roberta czeka teraz operacja przedramienia (między innymi wymiana pokrzywionej szyny założonej po pierwszym wypadku), łokcia, barku i nogi - czyli generalnie części ciała mniej ważnych niż dłoń. I jeśli te operacje się powiodą, mięśnie odzyskają sprawnosć a głowa będzie pracować jak przed wypadkiem, to liczę na to, że Kubica pojeździ jeszcze w tym sezonie, a kolejny będzie jego wielkim powrotem... na to liczę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Roberta czeka teraz operacja przedramienia (między innymi wymiana pokrzywionej szyny założonej po pierwszym wypadku), łokcia, barku i nogi - czyli generalnie części ciała mniej ważnych niż dłoń. I jeśli te operacje się powiodą, mięśnie odzyskają sprawnosć a głowa będzie pracować jak przed wypadkiem, to liczę na to, że Kubica pojeździ jeszcze w tym sezonie, a kolejny będzie jego wielkim powrotem... na to liczę...SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Wojtek, źle mnie zrozumiałeś. Mówię o "innych częściach ciała" z punktu widzenia kierowcy F1. Tu musi mieć sprawne dłonie, bo musi szyko obsługiwać masę guzików na kierownicy. Reszta ciała może mieć jakieś tam niewielkie ułomności, bo nie musi wykonywać aż tak precyzyjnych ruchów. Co nie znaczy, ze nie musi ich mieć wcale...
Komentarz
-
-
wiem o co chodzi mi tylko chodziło o to, żeby nie robić nagonki, że ledwo wyszedł ze szpitala to już ma jeździć na wszystko przyjdzie czas.... do zarabiania kasy potrzebne jest zdrowie mówiąc najogólniejSPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12bo nie musi wykonywać aż tak precyzyjnych ruchów.
Wyprostuj ręce przed siebie połóż sobie na nich 10 siatek 5kg ziemniaków (lub kartofli w zależności od regionu kraju ;-) ) i wykonuj szybkie i bardzo precyzyjne ruchy kierownicą nie zapominając że właśnie jedziesz ponad 200km/h masz zmienić bieg, przy wyjściu z zakrętu wygasić tylne skrzydło, odpalić KERS i wykonać polecenie inżyniera ze słuchawek uważając żeby nie otworzyć drogi do wyprzedzenia przez hamiltona który właśnie usiadł z tyłu i przymierza się do ataku ;-) i pamiętaj masz na to max 2-3 sek. jak się spóźnisz to przegrałeś :szeroki_usmiech- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Jac_ekZamieszczone przez Agamek12bo nie musi wykonywać aż tak precyzyjnych ruchów.
Wyprostuj ręce przed siebie połóż sobie na nich 10 siatek 5kg ziemniaków (lub kartofli w zależności od regionu kraju ;-) ) i wykonuj szybkie i bardzo precyzyjne ruchy kierownicą nie zapominając że właśnie jedziesz ponad 200km/h masz zmienić bieg, przy wyjściu z zakrętu wygasić tylne skrzydło, odpalić KERS i wykonać polecenie inżyniera ze słuchawek uważając żeby nie otworzyć drogi do wyprzedzenia przez hamiltona który właśnie usiadł z tyłu i przymierza się do ataku ;-) i pamiętaj masz na to max 2-3 sek. jak się spóźnisz to przegrałeś :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez leszekmwz F1 to chyba jednak może się już pożegnać. może jakieś rajdy gdzie niema kontaktu bezpośredniego między zawodnikami.Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]
"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx
Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Reszta ciała może mieć jakieś tam niewielkie ułomności, bo nie musi wykonywać aż tak precyzyjnych ruchów. Co nie znaczy, ze nie musi ich mieć wcale...
Robert musi przejść test sprawności fizycznej przed komisją, i mam nadzieję, ze te niewielke ułomności mu w tym ani trochę nie przeszkodzą
Zamieszczone przez Wojtas_Poznańdo zarabiania kasy potrzebne jest zdrowie mówiąc najogólniej
Komentarz
-
-
ciekawe czy bedzie miał gdzie wrócić bo płóki co heifeld zajął jego miejsce i wykręcił najlepszy czas :twisted: wiec holera wie co bedziehttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarProponuje zamknąć wątek lub zmienić jeo temat ! ... Tak mi się wydaje ze temat bardzo sie zdezaktualizował a dyskusją toczy sie w zupełnie innym już kontekście.
Zamieszczone przez adi747ciekawe czy bedzie miał gdzie wrócić bo płóki co heifeld zajął jego miejsce i wykręcił najlepszy czas :twisted: wiec holera wie co bedzie
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pic2eka co ci to przeszkadza? nie musisz ani wchodzić, ani czytać ani odpisywać a my sobie podyskutujemy.
Wchodzi ktoś i chce poczytać o tym co jest sygnalizowane w temacie a czyta o czymś innym.
PS
W sumie to w temacie brakuje tylko jednego słowa które zmieniałoby wszystko ... a to słowo to "nie"
Komentarz
-
-
cytuje Heidfeld: Kiedy zobaczyłem informacje na temat wypadku Roberta, doszła do mnie myśl, że może mógłbym zająć jego miejsce. Zacząłem dokładnie sprawdzać w internecie, co mu się stało. To było takie nieprzyjemne uczucie, bo wiedziałem, że im bardziej on będzie poszkodowany, tym większa szansa otwiera się przede mną! - bez ogródek opowiedział o swoich emocjach w chwili wypadku polskiego kierowcy Heidfeld.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez daneczek76cytuje Heidfeld: Kiedy zobaczyłem informacje na temat wypadku Roberta, doszła do mnie myśl, że może mógłbym zająć jego miejsce. Zacząłem dokładnie sprawdzać w internecie, co mu się stało. To było takie nieprzyjemne uczucie, bo wiedziałem, że im bardziej on będzie poszkodowany, tym większa szansa otwiera się przede mną! - bez ogródek opowiedział o swoich emocjach w chwili wypadku polskiego kierowcy Heidfeld.
Komentarz
-
-
No i (dla mnie) niestety: http://sport.onet.pl/f1/nick-heidfel...wiadomosc.html
Robert, wracaj, bo ja nie zniosę tego wiecznie nieogolonego niemieckiego kurdupla na Twoim fotelu...
Komentarz
-
-
Skór..syny wsiowi bandyci: http://sport.onet.pl/motorowe/rajdy-...wiadomosc.html
cytat: "Wstępne ustalenia dotyczące okoliczności wypadku są dość szokujące: barierę ochronną rozmontowali mieszkańcy miejscowości, przez którą prowadziła trasa rajdu, aby... skrócić sobie drogę do kościoła - czytamy w "Polsce The Times"."
Komentarz
-
-
już za 6 miesięcy Kubica będzie na torze - nie wiem czy słyszeliście wypowiedź naszego polskiego jasnowidza , chciałbym w to wierzyć , trzeba mieć nadzieje i czekać.
Choć ja osobiście traktuje takie info z przymrużeniem oka.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
Komentarz